Koppel verdwijnt spoorloos. Ineens te zien in luxe leven op Instagram!

Iedereen is gek op een paar middelbare schoolliefjes die vorige week internet hebben gebroken.

Ontmoet de 23-jarige Jeremy en de 21-jarige Lily uit Ontario, die een gezamenlijk Instagram-account heeft gekregen van een zielige 21 volgers – die meestal familie en vrienden waren, tot maar liefst 173k in slechts 3 weken!

Ze waren nog nooit uit Nederland vertrokken toen ze begonnen aan wat bedoeld was als een twee maanden durend backpackende startpunt in Singapore.

Maar door gebruik te maken van hun gecombineerde fotografie- en grafische ontwerpvaardigheden en jarenlange ervaring in de horeca, maakte het koppel van hun reis een acht maanden durend avontuur door Zuidoost-Azië, en verbleef in een van de meest luxueuze vijfsterrenresorts in de regio. wereld – gratis.

Hun jaloersmakende Instagram-snaps hebben hen een Influencer-waardige opvolger opgeleverd van meer dan 173.000 op hun Instagram-account, van een basis van ongeveer 21 toen ze vertrokken.

Uiteindelijk begonnen ze geld te verdienen met gesponsorde content-banen van luxe hotels en merken.

Ze berekenden dat tijdens hun reizen – naar Marokko, Myanmar, Cambodja, Sri Lanka en Thailand – gedurende een periode van slechts twee maanden ze verbleven hadden in een accommodatie van meer dan £ 20.000.

Dus hoe hebben ze het gedaan?

Business Insider heeft het stel ingehaald en is nu terug in Singapore.

Scroll naar beneden om te achterhalen hoe ze in enkele maanden van ‘backpackers naar influencers’ zijn gegaan.

Het komt allemaal neer op Instagram-savvy, volgens het paar. Sinds het begin van de reis heeft het echtpaar een volgeling bijeengebracht van meer dan 60.000 volgers op Instagram – een lichte toename ten opzichte van de 1.000 die ze hadden toen ze Londen verlieten.

Hun reis begon in Marokko, het begin van wat ze dachten dat een reis van twee maanden zou zijn. Ze brachten drie weken door met een traditionele “toeristisch” vakantie, zegt Valeikaite. “Alles was van tevoren geboekt en super georganiseerd.” Al die tijd maakten ze foto’s.

Na twee tot drie maanden fotograferen, begonnen hun Instagram-volgers “te groeien met de snelheid van het licht”, aldus Valeikaite. “Mensen willen mooie plekken zien en zichzelf daar zien.”

Coppola zei echter dat, ondanks hun grote aanhang, de interesse aanvankelijk niet van bedrijven afkomstig was. “We dachten eraan terug naar huis te gaan – we hadden nooit gedacht dat we een reis van acht maanden zouden doen met geld dat we hadden,” zei hij.

Maar toen ze Zuidoost-Azië troffen, begon het een keer te draaien.

In Cambodja belandde het paar, dat jarenlange ervaring had in de horeca in Londen, met het beheren van een resort op het eiland Koh Rong, waar ze bijna drie maanden doorbrachten.

Van boomhutten tot nog meer privézwembaden, het paar begon samen te werken met privévilla’s in Cambodja die ze gratis in ultieme luxe wilden ophangen. Een van de villa’s is hieronder afgebeeld.

Na een aantal interviews met de media – waaronder Business Insider – begonnen ze nog meer grip te krijgen met hun posts op Instagram, en meer bedrijven begonnen hen te benaderen voor samenwerkingen.

Plots leek de droom om Instagram Influencer te worden niet zo ver weg.

Contracten begonnen in te rollen. In Vietnam (hieronder afgebeeld) tekende het koppel een contract voor een campagne met Fusion Resorts voor een volledige maand. Er was geen geldwissel: hun beloning in luxe accommodatie, reizen, eten en drinken …

Wat leidde tot nog meer privézwembaden en villa’s.

Het luxe hotelmerk Aman nodigde het paar uit om te verblijven in een van de resorts in Sri Lanka, een land dat ze oorspronkelijk niet van plan waren te bezoeken.

Leave a Reply